UT AV SKAPET: Etter å ha holdt en bevisst lav profil, mener Espen Haug-Hansen at tiden er inne for Exertis Captech til å vise markedsmuskler. (Foto: Charles Williamsen)

Exertis satser på Synology

Exertis Captech blir distributør av Synologys NAS-enheter, overvåkingsutstyr og rutere.

Synology har ifølge en pressemelding utvidet partnerskap med distributøren Exertis Captech til også gjelde Norge. Synology har jobbet med Exertis Captech i Sverige i nesten et tiår og utvider nå altså partnerskapet til nye markeder.

Exertis Captech startet i Norge i 2014. Exertis-gruppen er ifølge pressemeldingen en av europas største distributører av it, AV og telekom med en omsetning på 30 milliarder euro. Det norske kontoret ligger i Sandefjord.

Frontlinje NAS

Synology er spesialister på Network Attached Storage (NAS) enheter, overvåkingsutstyr og rutere.

– Vi er ekstremt glade for å få muligheten til å tilby Synologys produkter til det norske markedet. De er i frontlinjen på NAS-virksomheten ved å kombinere god kvalitet med brukervennlige produkter. Siden mengden data som brukes er i ekstrem vekst, er behovet for NAS-produkter større enn noen gang, forteller norgessjef Espen Haug-Hansen i Exertis. 

2017 ser bra ut

Billy Knowles som har ansvaret for å dekke de nordiske landene uttaler seg også i pressemeldingen.

– 2017 ser ut til å bli et et godt år. Vi er glade for å kunne utvikle og gro merkevaren Synology i Norge sammen med Exertis Captech. Dette partnerskapet vil bringe store muligheter for begge merker og ikke minst Exertis Captechs kunder, forteller Knowles som også er salgssjef i britiske Synology. 

Exertis Captech har fullt lager med alle Synology NAS og ruterprodukter, som er tilgjengelig for å bli levert med en gang.