Opera 11 med bedre faner

Opera gjør det enklere å organisere nettsurfingen med en ny funksjon kalt Tab Stacking.

Publisert Sist oppdatert

Samtlige av dagens nettlesere støtter faner, som gjør det enkelt å navigere i flere forskjellige nettsider i ett og samme vindu. Mozilla presenterte nylig funksjonen Tab Candy, som lanseres i Firefox 4, skriver Pc för alla.

LES OGSÅ:

Bedre nettleser til Android

Tab Candy gjør at man på enkelt vis kan gruppere ulike faner for å holde bedre oversikt over hvilke nettsider som lastes i nettleseren. Man kan også lagre forskjellige nettsider i ulike grupper.

Gruppere faner

Opera har nå lansert en ny funksjon kalt Tab Stacking. Teknikken ligner på Firefox sin løsning, men går et skritt videre og gjør det mulig å gruppere og håndtere faner direkte i nettleservinduet.

- Faner er den mest populære funksjonen i dagens nettlesere. Fordi mange brukere ofte har veldig mange faner åpne samtidig, har vi utviklet en teknikk for å organisere fanene på en bedre måte, sier Operas produktsjef Jan Standal.

LES OGSÅ:

TEST: Opera 10.62 - Enda bedre

Den ferdige versjonen av Opera 11 slippes en gang i begynnelsen av neste år, men du kan laste ned testversjonen her. Se også Opera forklare Tab Stacking i denne videoen: