PARTNERE: Snow Software deler sine partnere inn i ett av tre nivåer, autorisert, gull og platina, (Illustrasjonsfoto: Istock)

Snow lanserer partnerprogram

Skal møte etterspørsel etter SAM-tjenester gjennom partnere og lokale spesialister.

Snow Software, som utvikler og leverer programvare for lisensadministrasjon (Software Asset Management - SAM) vokser. For 2015 meldte selskapet om økning i salg på 90 prosent over hele verden. Nå skal veksten støttes med nytt partnerprogram.

Programmet er delt inn i tre nivåer for selskapets partnere; "autorisert", gull og platina. Mens autoriserte partnere ikke må levere årlig mål for salg av Snow Softwares SAM eller ha opplærte Snow-spesialister på plass, er gull-partnere klare med både kvalifiserte medarbeidere og en kvartalsmessig rapport. Gull-partnere kan også levere sin egen SAM-tjeneste basert på Snow. Platinum-partner skal i tillegg til et årlig salgsmål også demonstrere høyeste nivå og ekspertise i støtte av Snow-plattformen. 

Til sammen skal det hele gjøre det mulig for Snow å dekke etterspørselen samtidig som forholdet til partnerne styrkes, mener markeds- og partnerdirektør i Snow Software, Johan Roden.

- Sammen vil vi gjøre det enklere for våre kunder å få mer ut av sine investeringer, noe som er viktig i år siden lisensadministrasjon står høyt på manges agenda, sier Roden.

Snow Software er på plass i 18 land, og planlegger fem nye kontorer i 2016, inkludert ett i Oslo.