BRANSJE:

STRATEGISK INVESTERING: Med investeringen i Ducky vil Visma styrke tilbudet innen løsninger for klimarapportering og bærekraftig omstilling. (Foto: Samsung CSC)

Investerer i klimadataselskapet Ducky

Visma har gjennomført en strategisk investering i klimadataselskapet Ducky. 

Publisert Sist oppdatert

Visma investerer i klimadataselskapet Ducky, som utvikler avanserte teknologiske løsninger for å forenkle klimabesparende tiltak på en måte som engasjerer til handling.

Strategisk

Partnerskapet med Ducky vil styrke Vismas tilbud av løsninger som hjelper virksomheter med å nå sine bærekraftsmål.

– Vi er glade for å kunngjøre vår investering i Ducky, et selskap som deler vår forpliktelse til å drive frem bærekraftige endringer i næringslivet. Ved å kombinere vår samlede ekspertise innen teknologi og effektive forretningsprosesser, kan vi hjelpe våre kunder med å redusere sitt miljøavtrykk og gjøre bærekraft til et konkurransefortrinn, sier Øyvind Larsen, administrerende direktør i Visma Software, i en pressemelding fra selskapet.

Sammen vil Visma og Ducky tilby helhetlige løsninger som gjør det enklere for selskaper å måle, analysere og forbedre sin bærekraftsprofil. Dette inkluderer verktøy for rapportering av miljøpåvirkning, identifisering av områder for reduksjon av CO2-utslipp og implementering av endringer for å oppnå mer bærekraftige forretningspraksiser.

Vi er glade for å kunngjøre vår investering i Ducky, et selskap som deler vår forpliktelse til å drive frem bærekraftige endringer i næringslivet.

Øyvind Larsen, Visma Software

– Vi er begeistret over samarbeidet med Visma, da vi i fellesskap kan bidra til en langt større påvirkning. Denne investeringen gir oss muligheten til å akselerere utviklingen av våre innovative bærekraftsløsninger og nå ut til et større antall organisasjoner som ønsker å ta skritt mot en mer bærekraftig fremtid, sier daglig leder i Ducky, Pål Berntsen.