FAKE TWEETS?: Forrige uke brukte Donald Trump Twitter til å hevde at presidentvalget var preget av fusk. Han har også kåret seg selv til valgvinner. 
(Illustrasjon: Tibor Janosi Mozes/ Pixabay)
FAKE TWEETS?: Forrige uke brukte Donald Trump Twitter til å hevde at presidentvalget var preget av fusk. Han har også kåret seg selv til valgvinner.  (Illustrasjon: Tibor Janosi Mozes/ Pixabay) 

Eposttrusler sendt til velgere i vippestater

Demokratiske velgere i minst fire vippestater, inkludert Florida og Pennsylvania, er truet av noen som hevder å være den høyreekstreme gruppen Proud Boys.

Publisert Sist oppdatert

Eposten advarer om at «vi kommer for å ta deg» dersom mottakerne ikke stemmer på president Donald Trump i valget 3. november.

I skremselsforsøket er trolig informasjonen hentet fra delstatenes velgerregistrering, som forteller om partitilhørighet og kan inneholde epostadresser. Disse adressene er igjen brukt i en masseutsendelse der avsenderen hevder å vite hvilken kandidat mottakerne stemmer på.

Regjeringen mener Iran står bak epostutsendelsen, ifølge to tjenestemenn i USAs sikkerhetsdepartement, skriver The Washington Post.

(©NTB)