Kjøper Silverbucket i nordisk bygg-satsing

EG utvider i Finland.

Publisert Sist oppdatert

Det danske programvareselskapet Eg fortsetter sin satsing i byggebransjen med oppkjøpet av det finske programvareselskapet Silverbucket. Eg har de siste par årene slukt leverandører av programvare for digitalisering av byggebransjen i Norge og Danmark. Oppkjøpet av Holte i Norge i mars 2020 er et eksempel i Norge.

Så langt har oppkjøpene vært konsentrert på Danmark og Norge. Med oppkjøpet av Silverbucket tar Eg steget inn i det finske markedet, og få tilført en web-basert applikasjon for administrasjon av prosjektressurser med en sterk integrasjon mot kundens ERP-system, heter det i en pressemelding fra selskapet.

Niende i år

– Med dette oppkjøpet får vi et fotfeste i den finske byggebransjen der digitaliseringen generelt har kommet langt, og vi ser fram til å jobbe med nye, dyktige kollegaer mot markedet, sier Aleksander Bjaaland, VP i Eg Construction.

Det opprinnelig danske selskapet har bygget seg opp i Norden gjennom oppkjøp av programvareselskap i utvalgte vertikaler. Oppkjøpet av Silverbucket er det niende oppkjøpet så langt i år.