PREMIER PARTNER: Mystore er Google Premier SMB Partner, og får tilgang til kraftige verktøy for markedsføring, forteller Rudi Thomassen i Mystore. (Pressefoto)

Mystore blir Google-partner

Styrker seg på digital markedsføring som ny Google Premier SMB Partner.

Mystore er en plattformleverandør for e-handel i Norge. Nå er selskapet blitt Google Premier SMB Partner, og får tilgang til å benytte seg av Googles teknologi og markedsføringsverktøy. 

Mystore er den første e-handelspartneren i Norden som har oppnådd dette samarbeidsnivået, heter det fra selskapet. Statusen skal gjøre det enklere for Mystore å bistå sine kunder med å øke deres rekkevidde og trafikk gjennom en av de desidert viktigste markedsføringskanalene på nett.

- Vi leverer ikke bare butikkløsninger, vi hjelper også våre kunder å lykkes på nett. Samarbeidet med Google gir oss ytterligere tyngde i forhold til å drive riktig trafikk til våre nettbutikker, som igjen gjør at konsumentene enklere finner det de er på jakt etter, sier Rudi Thomassen i Mystore.

Mystore leverer plattform for e-handel og relaterte tjenester. Selskapet har omlag 30 medarbeidere fordelt på hovedkontoret i Tromsø, samt Oslo, Fredrikstad og Serbia.