BRANSJE:

SØMLØS: – Navnet speiler vår ambisjon om å være en integrert del av hverdagen på kontoret, og skape en mer sømløs arbeidsdag for alle, sier Per Bjarte Ulvedal Nes, styreleder i Welcome Workdays i pressemeldingen om «Welcome» (Foto: Privat)

Ønsk «Welcome» velkommen

Eiendomsselskapene Entra, Storebrand Eiendom og Malling & Co har en ambisjon for sin digitale plattform «Welcome» om å digitalisere hele brukerreisen i kontorbygg og forenkle administrasjonen.

Publisert

Sist høst annonserte Entra, Storebrand Eiendom og Malling & Co at de gikk sammen om å starte et nytt teknologiselskap med internasjonale ambisjoner. Selskapets navn er Welcome Workdays, og den digitale tjenesteplattformen det leverer vil hete Welcome.

Målet er at Welcome Workdays skal bli den ledende tilbyderen av digitale brukerreiser i kontorbygg.

Engelsk navn

I en pressemelding fra selskapene skriver de at plattformen skal være det første som ønsker brukerne velkommen når de kommer på kontoret, og at den samtidig skal tilgjengeliggjøre ulike tjenester i bygget.

Det engelske navnet hensyntar selskapenes internasjonale brukerbase, og ekspansjonsplaner til Norden og Europa om få år.

– Navnet speiler vår ambisjon om å være en integrert del av hverdagen på kontoret, og skape en mer sømløs arbeidsdag for alle, sier Per Bjarte Ulvedal Nes, styreleder i Welcome Workdays i pressemeldingen.

Større ambisjon

Welcome Workdays letter nå ytterligere på sløret i forhold til hva den nye tjenesten innebærer. Løsningen samler essensielle digitale tjenester for kontorbygg i én plattform. Den tilbyr løsninger for brukere i bygget, leietakere og gårdeiere, og har som mål å forenkle hverdagen gjennom tjenester som møteromsbooking, digitale nøkler, mottak av gjester og tilgang til informasjon om bygget.

Ambisjonen for plattformen er imidlertid større på sikt. Welcome skal digitalisere hele brukerreisen i kontorbygg og forenkle administrasjonen.

– Etter to år i drift har vi sett betydelige gevinster for alle de tre målgruppene. Plattformen bidrar til forenklet administrasjon, økt sikkerhet, kontroll på personvern, og effektiv kommunikasjon mellom alle involverte, sier Carine Blyverket, styremedlem i Welcome.

Midlertidig team på plass

Welcome Workdays har tatt viktige skritt siden selskapet ble lansert i november 2023. Et midlertidig team har blitt satt sammen for å lede utrullingen av tjenesten til eierselskapenes eiendomsportefølje.

– Vi er allerede i gang med å implementere Welcome i flere bygg og ser frem til å utvide våre tjenester til resten av eiendomsbransjen, forteller styreleder Ulvedal Nes.

I tillegg er det igangsatt arbeid med å finne en partner som deler eierselskapenes visjon og behov.

Eierne varslet allerede i høst at det blir aktuelt med en ny, rettet emisjon.