SAMHANDLING OG KOMMUNIKASJON: Martin Flatsetø, administrerende direktør i Unit4 Norge er spendt på mottakelsen av Slack-integrasjon i ERP-løsningen Unit4 Business World. (Pressefoto: Unit4)
SAMHANDLING OG KOMMUNIKASJON: Martin Flatsetø, administrerende direktør i Unit4 Norge er spendt på mottakelsen av Slack-integrasjon i ERP-løsningen Unit4 Business World. (Pressefoto: Unit4)

Integrerer Slack i ERP-løsning

Unit4 kobler den populære samhandlingstjenesten opp mot Business World.

Samhandlingsplattformen Slack har raskt blitt populært blant teknologer og virksomheter. Plattformen er rask, enkel å bruke, alene eller knyttet opp mot andre tjenester via godt utviklet API. I 2015 skal det ha gått over 200 milliarder meldinger gjennom den knapt tre år gamle sky-løsningen.

Erstatter epost

Nå melder ERP-leverandøren Unit4 at selskapet skal integrere Slack i Unit4 Business World. Med mål om erstatte behovet forprosjekt- og grupperelaterte eposter ved å øke effektivitet og produktivitet vil oppdateringer i samhandlingsløsningen i Business World bli en del av kommunikasjonsstrømmen i Slack, og omvendt.

- Løsningen kommer ikke til å erstatte epost med det første, men den er et kraftfullt alternativ til epost som gruppekommunikasjon, sier teknologidirektør Erik Tiden i en melding.

Man han tror integrering av Slack vil bli et kraftig verktøy for personalgrupper og prosjektteam. Spesielt for grupper som skal samarbeide, men som er geografisk spredd. Også kunder og andre eksterne kan delta, og både Slack og Unit4 Business World er tilgjengelig som mobilapplikasjoner.

- Leveranseteam hos kunnskapssentrerte tjenesteleverandører som benytter Unit4 Business World, behøver for eksempel ikke å være kontinuerlig pålogget systemet, men kan motta statusoppdateringer gjennom mobilappen fra Slack.com. påpeker Tiden.

Forventer brukervennlighet

Martin Flatsetø, administrerende direktør i Unit4 Norge har stor tro på Slack-integreringen, og er spendt på mottakelsen.

- Vi ser at våre kunder forventer like brukervennlige, enkle og ikke minst gode løsninger som de benytter seg av privat. Gjennom samarbeidet med Slack.com tar vi nok et skritt i denne retningen og jeg gleder meg til å høre tilbakemeldingene når kundene begynner å ta dette i bruk, sier Flatsetø.