Lyse Tele bytter navn

Selskapet satser så sterkt på Altibox at de rett og slett bytter firmanavn til det.

Publisert Sist oppdatert

Etter å ha startet som et regionalseksap i Rogland, har Lyse Tele vokst og inngått flere partneravtaler. Nå synes de det er på tide med et navnebytte.

- Selskapet har i dag flere kunder utenfor nærmarkedet i Sør-Rogaland under merkevaren Altibox. Det er naturlig at selskapsnavnet gjenspeiler dette, sier administrerende direktør i Altibox, Erik Gundegjerde, i en pressemelding.

Fra kraftprodusent- og distributør har selskapet vokst seg lenger og lenger inn i telekommunikasjonsverden, og via Altibox har de flere kunder innen telekommunikasjon enn energi. Altibox har 141 tilknyttede kunder.

- Ambisjonen er at Altibox skal doble kundevolumet de nærmeste årene. Selv om den lokale forankringen gjennom partnerskapet vil være avgjørende også i tiden fremover, vil det i fortsettelsen bli langt viktigere å styrke Altibox som en nasjonal merkevare og dra nytte av stordriftsfordelene dette gir.

Det var i 2002 Lyse Tele startet utbygging av fibernett. Nå vokser Altibox-løsningen, som blant annet leverer fibernett til lokale leverandører, med 500 til 1000 kunder i uka. Fiberen overfører internett, digital tv, alarm, mobil-tjenester og ip-telefoni.