EPOST: Airmail for både Mac og iOS. (Foto: Bloop)
EPOST: Airmail for både Mac og iOS. (Foto: Bloop)

Airmail også for IOS

Epost-suksessen Airmail nå klar for mobile enheter.

Publisert Sist oppdatert

Epost - kan ikke leve med, kan ikke leve uten.

Både på Mac og IOS har det kommet en aldri så liten epost-revolusjon i nyere tid, med en rekke interessante apper som har klart å elevere den tradisjonelle innboksen til en slags sveitsisk lommekniv for både meldinger, avtaler og kontakter. Et slags personlig CRM-system.

Accompli for IOS er et godt eksempel på dette - faktisk endte Microsoft opp med å kjøpe appen og siden døpe den om til Outlook for IOS. 

Mac

Airmail, på sin side, er en epost-klient for Mac som også har fått fortjent utbredelse og stor popularitet. Airmail for OS X koster 95 kroner i App Store her

Iphone

Airmail fortsetter suksessen, nå på mobile enheter. I første omgangen er IOS-appen tilrettelagt for Iphone, men en Ipad-app er allerede under utvikling. 

Airmail for IOS er kjapp, utnytter ny maskinvare-funksjonalitet som 3D Touch dersom du har en Iphone 6s, kan forhåndsvise ulike dokument-vedlegg, og integrerer mot andre lagringstjenester og apper på din smarttelefon.

Airmail støtter alle de typiske epost-protokollene IMAP, POP3, Exchange og Gmail. Det er støtte for flere kontoer samtidig.

Norsk språk i grensesnittet er dessverre ikke på plass ennå, men siden svensk er det, er det lov å håpe på bokmål i neste versjon. Har du Airmail på flere enheter kan du benytte Icloud fra Apple til å synkronisere innstillinger.  Icloud kan fås gratis fra Apple. Airmail støtter også Apple Watch for enkel forhåndsvisning av meldinger på håndleddet. 

Airmail støtter sveipe-bevegelser for meldinger, og du kan faktisk tilrettelegge disse etter eget ønske. Dette er typisk sveip til høyre eller venstre for kast eller arkivering, eller andre aktiviteter. 

Integrering

For filvedlegg støttes blant annet Google Drive, Dropler, Box.com, OneDrive og Dropbox. 

Lenker kan sendes til Safari, Chrome, Firefox, iCab og Mercury.

I tillegg kommer integreringen mot andre apps, avhengig av hva du har installert på egen enhet. Under innstillingene kan man få en rask oversikt over hvilke det gjelder, og til og med aktivere installering derfra.

Airmail for IOS koster 49 kroner i App Store her

Via Airmail