SKYBASERT: Saint-Gobain Distribution Norway valgte Infor som standard ERP-løsning i skyen, på tvers av alle datterselskapene i Norge. (Foto: Gilles Trillard/Saint-Gobain)

Byggvaregigant standardiserer på skybasert ERP

Saint-Gobain Distribution skal bytte ut en rekke ERP-løsninger med Infor 

Saint-Gobain Distribution Norway er en ledende distributør av byggematerialer i Norge. Selskapet består av flere markedsledende datterselskaper, inkludert kjente norske merkevarer som Flisekompaniet, Optimera, Brødrene Dahl, Ventistål og Hywer. Total omsetter selskapet for over 2 milliarder dollar, og er et datterselskap av det franske industrikonsernet Saint-Gobain, et internasjonalt storkonsern innen byggevarer.

Saint-Gobain Distribution Norway tilbyr støttetjenester innen ledelse, HR, økonomi, bærekraft, forretningsutvikling og IT på tvers av alle selskapene. 

Ifølge en pressemelding fra selskapet, har de signert en 10-års kontrakt med Infor for å skifte ut lokale ERP-systemer med en felles implementasjon av et vertikal-versjon av Infors skybaserte ERP-løsning. Verdien på kontrakten ble ikke offentliggjort.

Løsningen Infor CloudSuite Distribution Enterprise skal erstatte flere lokale ERP-systemer, og redusere kompleksitetene i konsernets nåværende miljø, og forbedre mulighetene for analyseverktøy. Løsningen skal også forenkle og forbedre maskinelt grensesnitt mot eksterne systemer i verdikjeden.