SKY: Det blir ERP-sky for Jernia med Colombus og Infor. (Foto: Jernia)

Jernia flytter til ERP-skyen

Jernia beveger seg til ERP-skyen med Infor og Columbus.

Publisert Sist oppdatert

– Dette prosjektet blir viktig for å styrke vår konkurransekraft og evne til å utvikle og fornye virksomheten, sier Sondre Eftedal, teknologidirektør i Jernia, i en pressemelding.

Sammen med Columbus Norge skal Jernia erstatte det gamle ERP-systemet med Infor Cloudsute IA Distribution, en standardisert bransjeløsning for varehandelen.

– Å flytte ERP-løsningen til skyen er en viktig del av digitaliseringsreisen for hele konsernet, og legger fundamentet for morgendagens løsninger som skal gi oss den konkurransekraften vi trenger for å gi kundene våre den beste hjelpen. CloudSuite har svært mye av funksjonaliteten vi har behov for i dag, og som skyløsning dekker den våre strenge krav til oppetid, skalerbarhet og sikkerhet, fortsetter Eftedal.

Den nye ERP-plattformen skal bidra til bedre og mer effektiv samhandling i hele konsernet. Det omfatter blant annet et brukervennlig grensesnitt som hele tiden oppdateres med ny og relevant funksjonalitet, samt mer integrerte prosesser på tvers av ulike funksjoner i selskapet.