MACWORLD:

Foto: ExpressVPN

Mobil Wi-Fi ruter med innebygget ExpressVPN

Aircove, en bærbar Wi-Fi 6 ruter med innebygget VPN, perfekt for reiser og hjemmebruk.

Publisert

ExpressVPN lanserer egen maskinvare i form av en mobil Wi-Fi ruter - med VPN innebygget, selvfølgelig.

ExpressVPN Aircove er en liten og nett bærbar Wi-Fi 6 ruter, ypperlig for bruk på reiser eller hjemme der du ønsker å styre adgangskontroll for en begrenset gruppe enheter (som for eksempel mediesentre eller smart-tv'er).

Aircove kan benyttes frittstående, eller i tilknytning til et annet lokalt nettverk / ruter. VPN-løsningen lar deg koble deg til flere VPN-lokasjoner samtidig.

På reiser der man ikke ønsker å benytte roaming over mobilnettet som nettilgang kan det være utfordringer med sikkerheten i både åpne og halv-åpne nettverk. Med en VPN-løsningen kan kommunikasjonen krypteres mellom enheter eller som en tunnel.

Du kan få opptil 1,2Gbs over 5GHz, og 600Mbps over 2,5GHz. ExpressVPN oppgir at man skal kunne strømme 4K HD på flere skjermer med deres løsning.

Aircove oppdateres automatisk når den er koblet til nett, og inkluderer også adblocker, foreldrekontroll og en egen Threat Manager.

Aircove kan styres med en iOS-app. Og det fine med Aircove er at den kan knytte seg til både kablet og trådløst nett, og dessuten også koble seg til løsninger som går via påloggingsskjermer. 

Den internasjonale utgaven kan kjøpes for $170 fra Amazon her.

Via ExpressVPN