BLIR STYRELEDER: Rolv Erik Ryssdal tar over etter Frode Haugli, som har vært styreleder i Simployer de siste 8 årene.

Rolv Erik Ryssdal er ny styreleder i Simployer

Rolv Erik Ryssdal utnevnes som ny styreleder i HR tech selskapet Simployer Group AS.

Ryssdal har solid erfaring fra styrearbeid og er i dag styreleder i Sikri Group og styremedlem i Orkla. Han har også jobbet mange år i Schibsted. Han var administrerende direktør i Schibsted fra 2009 til 2018 og i Adevinta fra 2018 til 2022.

– Simployer er et spennende selskap som er godt posisjonert for videre ekspansjon. Jeg gleder meg til å være med på den videre reisen sammen med et kompetent lederteam, sier Ryssdal i en pressemelding.

Ryssdal tar over etter Frode Haugli, som har vært styreleder i Simployer de siste 8 årene.

Rigger for ytterligere vekst

Simployer har over 15.000 kunder og mer enn 1,2 millioner brukere. Selskapets kombinasjon av HR-teknologi og ekspertise skreddersydd for lokale markeder har satt selskapet i en god posisjon for vekst og suksess.

Investeringsselskapet Ferd er majoritetseier i Simployer, og Danjal Haaland Danjalsson, Investment Professional i Ferd Capital, understreker betydningen av utnevnelsen av Ryssdal som styreleder i Simployer i den nåværende vekstfasen:

– Ryssdal er genuint opptatt av ansattes strategiske betydning for selskapers fremgang, har i Schibsted skapt en internasjonal organisasjon gjennom organisk vekst og oppkjøp og har en god forståelse av teknologi. Dette er egenskaper som Simployer vil dra stor nytte av fremover.

Vil etablere seg utenfor Skandinavia

Gjennom fire tiår har Simployer vært markedsledende i det skandinaviske HR-markedet. Med cirka 350 ansatte i Sverige, Polen, Danmark og Norge er Simployer i stadig ekspansjon. Med Rolv Erik Ryssdals erfaring og engasjement vil selskapet fortsette sin vekstreise mot å bli en ledende aktør innen HR-tech i nye markeder utenfor Norge, Sverige og Danmark, understreker administrerende direktør i Simployer, Vigleik Takle:

– Vi er inne i en veldig spennende vekstfase og har en klar ambisjon om å ta en ledende rolle i Nord-Europa innen vårt segment. Vi er svært begeistret for å ønske vår nye styreleder, Rolv Erik, velkommen ombord. Han kommer inn med uvurderlig kompetanse og erfaring blant annet fra å bygge ledende merkevarer og internasjonal vekst som vil være svært viktig i vår fremtidige suksess, sier Takle i meldingen.