SAMARBEID: Andreas Eriksen-Fedog mener hans oppgave som leder er å spille kollegaer gode. (Foto: Webstep)

Ny leder for Webstep på Sørlandet

Andreas Eriksen-Fedog har tatt over stafettpinnen som ny leder for Websteps avdeling på Sørlandet.

Det melder Webstep på sine nettsider.

Andreas Eriksen-Fedog har vært i sin nye rolle i snart en måned, og er svært fornøyd med det.

– Jeg har arbeidet som interimleder for kontoret siden februar, noe som har gitt en glidende overgang til rollen. Jeg er stolt over muligheten til å få lede denne dyktige gjengen videre, og ydmyk i forhold til ansvaret det innebærer. Den gode kvaliteten i arbeidet som våre seniorkonsulenter utfører hver dag, er imponerende, sier han.

Han forteller også om hvordan hans tidligere erfaring vil spille inn for jobben han nå skal gjøre.

– Jeg trives med mennesker. Det kommer godt med når relasjoner til både kunder og ansatte skal bygges og videreutvikles. For meg handler lederrollen om å se andre. Se ansatte for deres bidrag og prestasjoner, og se behov og utfordringer hos våre kunder. Det er veldig motiverende å matche kompetanse og oppgaver på en god måte, mener Eriksen-Fedog.

– Hva driver deg fremover?

– Teknologibransjen er i en enorm utvikling og kombinasjonen teknologi og kompetanse kan løse store utfordringer fremover. Webstep har som eksperthus en unik mulighet til å være med å utvikle morgendagen. Det å stå midt i denne utviklingen og ha mulighet til å påvirke er en enorm drivkraft for meg.

Han har stor tro på teknologi fremover.

– Jeg er en teknologioptimist, og har tro på at teknologi kan være med på å løse mange av de samfunnsproblemene vi står overfor. Nøkkelen er riktig bruk av teknologi og kompetanse. Et eksempel fra Sørlandet er teknologiselskapet Swipload som tar i bruk teknologi for å løse utfordringer innen transportbransjen. Her bistår Webstep med utvikling av deres løsning.

Fremover tror han ulike teknologier vil kombineres og skape grobun for akselerert vekst og nye muligheter.

– Enklere tilgang til teknologier som kunstig intelligens, sensorteknologi, tingenes internett og stordata kombinert med riktig kompetanse, vil gi en rivende utvikling fremover. Swipload er langt fremme, og arbeider blant annet med å optimalisere løsningen sin ved hjelp av maskinlæring og kunstig intelligens, forteller han.