GRENSESNITT: Oneplus skal la brukerne ta del i utviklingen. (Foto: Oneplus)
GRENSESNITT: Oneplus skal la brukerne ta del i utviklingen. (Foto: Oneplus)

Oneplus vil la brukerne bestemme

Ny samhandlings-plattform skal gi brukerne mer makt

Publisert Sist oppdatert

Grensesnittet Oneplus bruker på sine Android-modeller, OxygenOS, skal ifølge selskapet videreutvikles med tettere bånd til brukerne. Den nye plattformen har fått navnet Ideas, og skal la brukere komme med tilbakemeldinger og forslag til endringer.

Selskapet sier selv at de har vært godt tjent med tilbakemeldinger fra kunder tidligere, og at Ideas-plattformen er en videreutvikling av dette.

– OnePlus legger stor vekt på brukernes tilbakemeldinger og forsøker kontinuerlig å gjøre deres ideer om til realitet. Gjennom årene har OnePlus-samfunnet vokst betydelig og tiltrukket seg mange kunder som har delt verdifulle tilbakemeldinger for å hjelpe selskapet å levere enda bedre brukeropplevelser, sier selskapet i en melding.

Den neste telefonen som er forventet fra selskapet er 8 og 8 Pro; en nylig lekkasje på nettstedet Techradar sier at telefonen kan forventes i april i år, tidligere enn forventet.

Ideas-plattformen er åpen for ideer rettet mor forbedring av det eksisterende operativsystemet og finnes på nettsidene til Oneplus.