FOTO: Fujitsu
FOTO: Fujitsu

Fujitsu velger Ingram Micro som distributør i Norge

Ser stort potensial for Fujitsus pc-er, servere og lagringsprodukter i Norge.

Publisert Sist oppdatert

Fujitsu har valgt Ingram Micro som distributør av selskapets pc-, server- og lagringsprodukter på det norske markedet.

– Vi har hatt en meget fremgangsrik reise i Sverige sammen med Ingram Micro, med en vekst på over hundre prosent det siste året. Det føles derfor veldig bra at vi kan styrke relasjonen ytterligere ved å utvide samarbeidet til også å omfatte Norge», sier Joakim Hagberg, salgssjef distribusjon i Fujitsu i Norden, i en pressemelding.

Ingram Micro har i lang tid vært distribusjonspartner for Fujitsu i Sverige og resten av Europa. Ingram Micro har utviklet en nettløsning som gjør det mulig for forhandlere i Sverige, og nå også Norge, å bestille en forhåndskonfigurert server etter kundens spesifikasjoner. Serveren leveres så direkte fra Ingram Micros lager for servere i Tyskland.

– Det er veldig gøy at vårt vellykkede samarbeid i Sverige har gitt oss denne muligheten i Norge, sier Oskar Edner, produktsjef for Fujitsu i PC hos Ingram Micro.

– Vi ser et stort potensial i både pc og server og lagring i Norge og har selvsagt fordelen av å kunne støtte begge markedene fra vårt store lager i Rosersberg utenfor Stockholm.