SOLIDE: Her får du mye i pakka. Alt i alt et meget godt headset, som først og fremst er beregnet på gaming, men som også funker bra til andre ting. (Foto: Marius Henriksen)

Turtle Beach Stealth Pro – nesten perfekt

TEST: Turtle Beach har kommet med ny flagship-modell. Dette er et solid headset, men det er også prisen ...

I det nye headsettet Turtle Beach Stealth Pro for ps4/ps5/pc/mobil får du mye i pakka. 

I tillegg til selve headsettet finner du blant annet to oppladbare batterier, en mikrofon, to kabler (en USB-C til USB og en USB-C til USB-C) og en trådløs transmitter. 

Kvalitet 

I Turtle Beach Stealth Pro får du et headset med god kvalitet, og godt med batteri. På en batteripakke får du cirka 12 -16 timers bruk, avhengig om du bruker aktiv støydemper eller ikke. Kvaliteten på støydemperen er også god på dette headsettet. 

Headsettet er komfortabelt med gode materialer. Det er riktignok litt på den tyngre siden, og kan derfor bli en smule ukomfortabelt på de lengre øktene med gaming. 

Lydkvalitet

KVALITET: Det er brukt gode materialer, og vi kjenner kvaliteten. Det kan likevel bli litt tung for de lengre spille-øktene. (Foto: Turtle Beach)

Headsettet har to nanoclear drivers som gir høy lydkvalitet og en kjapp reaksjonstid på 10 hz. Via appen kan du også justere forskjellige lydinnstillinger som bass diskant og mye mer. Headsettet funker også suverent å bruke til andre ting – som å høre på musikk eller se film. Den avtagbare mikrofonen funker også veldig bra for å snakke i via multispiller spill. 

Oppsummering

Alt i alt får du et solid headset som funker veldig bra til gaming, men også til andre ting. Her har du alt du trenger i et gaming headsett, og litt til. 

Likevel skal det sies at Turtle Beach Stealth Pro kommer til en heftig pris. Ettersom du må regne med å betale rundt 4000 kr, er dette et av de dyrere headsettene på markedet. Jeg vil derfor ikke anbefale dette headsettet om du er på budsjett, eller om du ikke er en som tar gamingen alt for seriøst. Ellers er dette absolutt et veldig bra og solid headset. 

UT AV BOKSEN: Det følger med en del utstyr i pakka hvor du finner Turtle Beach Stealth Pro (foto: Turtle Beach)