EN MUNNFULL: Kirby får muligheten til å svelge objekter i Kirby and the Forgotten Lands.

Nintendo-nytt: Portal, Nintendo Switch Sports og Mario Kart 8 DLC

Det var mye snadder på Nintendo Direct, inkludert oppdateringer på Splatoon og nye former for Kirby. Her er noen av høydepunktene.

Nintendo Direct i februar kom det mange nyheter og etterlengtede oppdateringer.

Nintendo Switch Sports

For switch har det allerede kommet flere treningsspill, som Ringfit, Just Dance og Zumba, men dette er første gledelige gjensyn med Nintendos suverent overlegne Wii Sports. Switch-varianten vil ha tennis, bowling, chambira, football, volleyball og badminton. Det vil bli mulighet for online spilling, og Nintendo Switch Online-medlemmer kan prøve ut dette allerede 18.-20.februar. Spillet gis ut den 29.april.

Mario Kart 8 får DLC

Det har gått nesten fem år siden forrige oppdatering, men nå skjer det endelig ting med Mario Kart. Booster Course Pass vil legge til over 48 baner og koster 25 dollar (rundt 200 kroner med dagens kurs). De første banenen blir tilgjengelig 18.mars.

Kirby med mouthful mode

Den morsomste delen av Nintendo Direct var utvilsomt Kirbys nye evne. Kirby får muligheten til å svelge og forvandles til utvalgte objekter, vist ved at Kirby svelget en bil. Spillet Kirby and the Forgotten Land blir gitt ut den 25.mars.

Portal

Både Portal og Portal 2 blir tilgjengelig på Nintendo Switch. Det er ikke kommet noen utgivelsesdato annet enn senere i 2022.

Annet nytt er Xenoblade Chronicles 3, Mario Strikers: Battle League, Fire Emblem Warriors: Three Hopes og en trommefestival med Taiko no Tatsujin: Rhythm Festival.