NY OG GAMMEL: Svein Stle Hagaseth (høyre) tar over som toppsjef i Green Mountain etter Tor Kristian Grydland (venstre). (Foto: Green Mountain)

Ny toppsjef for Green Mountain

Svein Atle Hagaseth tar over sjefsstolen når Tor Kristian Gyland takker av.

Hagaseth kommer fra stillingen som salgssjef i Green Mountain, og tar med seg et omfattende nettverk og lang bransjeerfaring inn i den nye rollen.

– Jeg ser fram til å fortsett min reise i Green Mountain. Jeg er svært stolt og ser fram til å lede en så flott organisasjon. Vi med hjelp av menneskene og vår operasjonelle ekspertise, skal vi kapitalisere på vekstplattformen. Både i Norge og Europa, sier Hagaseth i en pressemelding fra selskapet.

Grydland har vært med i Green Mountains fra starten for ti år siden, opprinnelig som teknologidirektør. Han har ledet selskapet siden 2017. Dette har vært en periode preget av sterk vekst, og utviklet seg fra å være en leverandør av ko-lokasjon i Norge til å bli en aktør på det Europeiske markedet.

Grydland trer tilbake av personlige grunner, men skal foreløpig fortsette i selskapet i en konsulentrolle.

– På vegne av styret og eierne vil jeg takke Grydland for mange års eksepsjonelt arbeid for Green Mountain, sier Eyal Henkin, som er toppsjef i Azirelli Group.

– Vi er samtidig sikre på at Green Mountain vil nå sine vekstambisjoner under Hagaseths ledelse.