LEVERER SKYTJENESTER: Roy-Thomas Johannessen ser avtalen som en bekreftelse på Technets posisjon i markedet.

Isola velger Technet-skyen

Avtalen omfatter konsernets totale it-løsning.

Publisert Sist oppdatert

Technet blir IT-avdelingen til Isola AS og hele IT-løsningen vil bli outsourcet til Technet sin skytjeneste som leveres fra selskapets datasenter i Larvik, får vi vite i en pressemelding. Avtalen gjelder foreløpig for fem år.

Isola produserer byggemateriell og har produksjonssteder i Eidanger, Røros og 2 fabrikker i Latvia. Selskapet har i tillegg salgskontorer i en rekke land.-- Isola er avhengige av en proaktiv samarbeidspartner og en rådgiver som kan bistå Isola med å utnytte teknologien til å skape nye forretningsmuligheter og stabile ikt-tjenester. Vi velger Technet som vi mener vil gi oss nettopp dette, sier logistikk- og it-direktør, Steffen André Welfler.

Isola blir implementert i Technets datasenter i løpet av høsten. IT-løsningen består av 16 fagsystemer som skal kjøre i skytjenesten. I tillegg kjører Isola de vanlige kontorstøttesystemene med Office-pakken og Exchange epost i løsningen.

AS400-løsning

En IBM AS400-løsning for ERP- systemet og for å styre robotlager er også omfattet av avtalen. Det samme er bredbåndslinjene med sikkerhetsløsninger til Isolas avdelingskontorer.-- Isola er en stor produksjonsbedrift med en omfattende og komplisert IT-løsning. At Isola gir oss en slik tillit bekrefter vår posisjon som en seriøs aktør på leveranse av skytjenester, sier Roy-Thomas Johannessen, som er daglig leder Technet.