ADVENT: Benytt tiden før jul til å snike inn litt ekstra it-sikkerhetsopplæring for de ansatte med Norsis' adventskalender. (Ill: Norsis)
ADVENT: Benytt tiden før jul til å snike inn litt ekstra it-sikkerhetsopplæring for de ansatte med Norsis' adventskalender. (Ill: Norsis)

Digital adventskalender for opplæring i it-sikkerhet

Nytt tilbud fra Norsis

Publisert Sist oppdatert

De siste årene har vi sett at mange bedrifter tilbyr adventskalendere på nett, ofte relatert til leverandørens virksomhet, med både spørsmål og premier fra selskapets sortiment. Nå tilbyr Norsk senter for informasjonssikkerhet, Norsis en digital adventskalender for å bidra med ekstra it-sikkerhetsopplæring for de ansatte på en litt morsommere måte.

Full pakke

Norsis opplyser at adventskalenderen i utgangspunktet er en ferdig pakke med 24 spørsmål med svaralternativer om informasjonssikkerhet. Det er imidlertid mulig å endre spørsmålene eller legge til sine egne via en egen nettside for virksomhetens utgave av kalenderen. Der kan også egen firmalogo legges til.

Denne nettsiden inneholder også alle mekanismene for å håndtere kalenderen, med statistikk, påminnelser på e-post og trekning av vinnere. Trekninger kan gjøres automatisk, og virksomheten bestemmer selv om det skal være trekninger daglig, ukentlig eller når kalenderen er ferdig.

Adventskalenderen kan også integreres i bedriftens egen nettside, med Facebook eller Wordpress.

 

Adventskalenderen kan kjøpes via Norsis’ nettbutikk for 14.900 kroner, og siste frist for bestilling av kalenderen er 15. november.