FRA SOPRA STERIA: Vegard Widen blir ny konsulentdirektør i Innofactor. (Foto: Innofactor)
FRA SOPRA STERIA: Vegard Widen blir ny konsulentdirektør i Innofactor. (Foto: Innofactor)

Innofactor rekrutterer ny konsulentdirektør fra Sopra Steria

Vegard Widen begynner i stillingen fra 1. desember.

Widen kommer fra stillingen som Agency Director i Sopra Steria hvor han hadde ansvar for en egen konsulentavdeling, utvalgte storkunder og delansvar for rekruttering – spesielt fra NTNU.

I Innofactor skal han både sørge for at selskapet tiltrekker seg nye ressurser og flere strategiske kunder. Widen skal også ha ansvar for at eksisterende kunder unytter alle mulighetene som ligger i skyen.

– Jeg ble motivert da jeg hørte om vekstambisjonene til Innofactor AS. Det å kunne være med å bidra til at ambisjonene innfris motiverer meg, og var den største triggeren for å mønstre på. Det er morsomt å være med på en vekstreise, sier Widen.

Widen tar med seg 20 års ledererfaring fra IT-bransjen i rollen som konsulentdirektør.

– Vegard har et stort nettverk. Han er en trygg og erfaren ressurs som skal gi ytterligere fart til den ambisiøse vekstreisen vi har lagt opp til. Vi har store forventninger og gleder oss til veien videre, sier Ellefsen.

Innofactors nordiske modell med stor grad av selvstendighet og samarbeid, verdsettes av Widen.

– Det er spennende med en mindre utfordrer som har lyst til å bli et dominerende Microsoft-konsulenthus. Jeg gleder meg til å komme i gang og legge en plan for hvordan vi skal lykkes videre med våre ambisjoner, sier han.