NÅ MED FARGER: Den nye e-papir smartklokken fra Pebbles har fått fargedisplay (Foto: Pebble)

Her er Pebble Time med fargeskjerm

Den nye e-papir klokken fra Pebble nådde målet på Kickstarter etter bare 17 minutter.

Publisert Sist oppdatert

 

Pebble har presentert sin nye smartklokke-modell på Kickstarter. Den nye klokken har fått navnet Pebble Time, og kommer med fargeskjerm. 

Pebble Time støtter de samme applikasjonene som de to foregående modellene, og skjermen er også her et såkalt e-papir. Klokken er vanntett og skal ha opp til syv dagers batterilevetid.

Klokken kommer i tre ulike farger, og du kan velge mellom sort, hvit og rød. Det myke silikonbåndet som følger med kan byttes ut med valgfrie alternativer, ettersom originalremmen følger standardmålet for armbåndsur på 22 millimeter bredde.

Grensesnittet har blitt endret for å være mer brukbart, og du blar frem og tilbake mellom datid (innkommende meldinger, treningsresultater og så videre), nåtid (klokke og vær) og fremtid (møter og andre kommende aktiviteter).

En innebygget mikrofon gjør at du kan sende raske stemmesvar på innkommende notiser. Klokken er godt integrert med Android-telefoner, og kan bruke funksjoner som sms, Google Hangouts, Gmail, Facebook, Messenger, Whatsapp og mye mer, mens IOS-brukere enn så lenge er begrenset til Gmail.

Pebble Time er lagt ut på crowdfounding-siden Kickstarter. Etter 20 minutter hadde den allerede passert målet om bestillinger for en halv million dollar,  og leveransene begynner i mai.  

Sluttprisen skal være 199 dollar, eller cirka 1570 norske kroner (pluss moms), men de som bestiller tidlig får (som vanlig) rabatt. 

Sveip mellom datid, nåtid og fremtid (Foto: Pebble)

Saken er hentet fra Idg.se