NYTT OM NAVN:

ERFAREN: Tor-Åge Dybvik tar med seg over 20 års erfaring fra it-bransjen, når han fremover skal jobbe med smarte løsninger for dokumenthåndtering i Invo.

Invo henter ny teamleder fra Flakk-gruppen

Programvarehuset Invo har ansatt Tor-Åge Dybvik som leder med ansvar for konsulent- og supportavdelingen. 

– Ålesund er en liten by, men bransjen vår er godt synlig i distriktet. Med flere kjenninger i selskapet vet jeg at jeg kommer til et sted med svært dyktige fagfolk. Invo har store ambisjoner, og jeg er veldig imponert av hva de har fått til, sier Tor-Åge Dybvik, som nå blir teamleder i Invo.

Invo er et norsk programvarehus med hovedkontor i Ålesund, og avdelinger i Oslo. Selskapet tilbyr egne moduler og løsninger for Microsoft 365 og SharePoint.

Kjetil Vassbakk, CTO og leder for utviklingsavdelingen, er svært fornøyd med deres nye teamleder.

 – Tor-Åge tar med seg en omfattende erfaring og bredde som vil komme selskapet og kundene våre til gode. Med hans brennende engasjement for effektivisering og kvalitet, er vi sikre på at han vil øke både kompetansen og motivasjonen i avdelingen, sier han.

Trenger it-personell

Gjennom årene har Dybvik hatt flere nøkkelroller i selskaper i sunnmørsregionen. Siste 16 årene har han vært ansatt i Flakk Gruppen i flere lederroller innenfor it-systemer og support.

– Jeg er veldig opptatt av effektivisering, og det er fantastisk å se hvordan Invo sine produkter bidrar til at kundene våre får en bedre og mer effektiv hverdag, kun ved ett tastetrykk. Dessuten har selskapet en utmerket struktur med gode rutiner og rom for utvikling, sier han og fortsetter:

– Vi befinner oss i en vekstregion med mange spennende prosjekter innenfor skipsbygging og andre områder som sårt trenger it-personell. Dermed blir det litt kamp om ressursene, og desto viktigere å ha fokus på kompetanseutvikling. Invo er dedikert til å løfte frem unge talenter, og jeg ser frem til å styrke teamet i avdelingen min.