Logitechs Pluss-serie kommer til iPhone 6

Beskyttende etui og stilige bilfesteordninger for de nye iPhone-ene.

Publisert Sist oppdatert

De store tredjeparts-leverandørene av iPhone-tilbehør har latt vente på seg med iPhone 6-støtte.

Nå oppdaterer Logitech sin [+]-serie med iPhone-tilbehør til også å inkludere et iPhone 6-etui. Dette står seg helt fint på egne ben, med militærstandard for beskyttelse mot fall fra opp til 1,2 meter (i tråd med den amerikanske militærstandarden MIL-STD 810 G).

Spesielt de støtutsatte hjørnene har fått ekstra beskyttelse i plastpolymer, og også skjermen skånes ved at kantene er trukket opp langs sidene.

Om en er helt ærlig, har en iPhone 6 høy risiko for nettopp fall. Designen i denne utgaven av de populære telefonene er veldig glatt og rund langs sidene, noe som gjør iPhone-en vanskeligere å holde, ikke minst på grunn av den økte størrelsen.

Logitechs Protection+ (opprinnelig for iPhone 5) er lagd i plastmaterialer med en myk overflate, noe som gjør den god å holde.

Den kommer i fire farger: Maskinstål, stillhavsblå, plommerød og vinterhvit.

Veldig poetisk, det hele.

+Serien med festeinnretninger

BESKYTTET: Mobilen beskyttet med Logitechs nye iPhone 6-etui og klar til å bli festet på dashbordet med +trip-festet.

Men det er noe ekstra med Protection+ også. For selve etuiet har også noe så snedig som en innebygget metall-plate som tillater innfesting mot Logitechs holdere for bil. Dette gjelder blant annet +trip festene for luftventilene i bil, samt +drive for feste mot dashbordet.

+drive og +trip bruker magneter til å holde telefonen på plass, uten bruk av mekanisk innfesting via clips eller sugekopper. Det gjør det utrolig enkelt å sette telefonen på plass, samtidig som holderene i seg selv er diskrete og lite plasskrevende når de ikke er i bruk.

+trip er formet som en slags klype som festes til en gjennomsnittlig lufterist i bilen. Det er godt tenkt, og +trip gjør lite ut av seg der den sitter. Riktignok må man antakelig vente seg noe redusert ventilasjonsfunksjon.

+drive kan minne om andre fester mot frontrute som benytter seg av sug. En dreie-spak på baksiden fester koppen, og trykket kan lettes med motsatt rotasjon for demontering. Pent designet er den også - det hele kan minne om Starck.

Pris og tilgjengelighet i Norge er foreløpig ikke kjent, men serien er på markedet i utlandet.

Les mer på Logitechs nettsider her.

Se promovideo nedenfor: