NYTT OM NAVN:

ENDRING: Irene Blesvik ser frem til å ta tak i transformative initiativer i Twoday. (Foto: Twoday)

Twoday får ny endringsdirektør

Twoday ansetter Irene Blesvik som Chief Transformation Officer, med virkning fra 1. august.

Publisert

Med 13 års omfattende ledererfaring, inkludert fem år med ledelse av store virksomhetstransformasjoner, bringer Irene med seg betydelig kunnskap og ekspertise i sin nye rolle. Det går frem av en pressemelding fra selskapet.

Blesvik kommer til Twoday fra Tietoevry, hvor hun har hatt sentrale roller i store fusjoner, integrering av oppkjøp, ledelse av omorganiseringer, systemintegrasjoner og å drive betydelige forretningsforbedringer.

Passer perfekt

– Hennes brede erfaring med å lede menneskedrevne organisasjoner, med ansvar som omfatter vekst, resultatansvar (P&L) og personalledelse, kombinert med en sterk forståelse for data- og teknologisektoren opparbeidet over 19 år, gjør at hun passer perfekt for twoday, skriver selskapet i en pressemelding.

– Jeg gleder meg over å bli en del av Twoday på et så dynamisk tidspunkt i vekstreisen deres. Selskapets engasjement for innovasjon og kvalitet stemmer perfekt overens med mine egne profesjonelle verdier. Jeg ser frem til å jobbe med det talentfulle teamet i Twoday for å drive transformative initiativer som vil akselerere vår posisjon mot å bli den ledende aktøren innen Data & AI, design og engineering i Norden, sier Irene Blesvik, påtroppende endringsdirektør i Twoday.

Har jobbet med Irene

Twoday ble kjøpt opp av kapitalfondet CVC Capital Partners for omtrent 1,5 år siden og har startet på en ambisiøs vekstreise.

– Jeg er begeistret over å få ønske Irene velkommen til Twoday. Jeg har jobbet med Irene i Tietoevry, og jeg vet hva hun står for. Hennes omfattende erfaring med transformasjonsprosesser og dype forståelse av vår bransje vil være uvurderlig etter hvert som vi fortsetter å drive våre transformasjons- og vekstinitiativer. Jeg er sikker på at Irenes lederskap vil hjelpe oss å nå våre strategiske mål og ytterligere etablere Twoday som en ledende aktør innen Data & AI, design og engineering i Norden, sier Christian Pedersen, CEO i Twoday.