ENIGE: Bjørn André Lerøen, CEO Nordlo Norge, Lars Hegdahl, daglig leder iSky, Fredrik Almén, konsernsjef Nordlo. (Foto: Nordlo)

Nordlo kjøper Isky — tredje norske oppkjøp på et år

Med kjøpet av it-drift-selskapet Isky ekspanderer Nordlo ytterligere i Norge. 

Nordlo kjøper Oslo-selskapet Isky. Summen er ikke kjent. Oppkjøpet bidrar til at Nordlo tar ytterligere steg inn på det norske markedet, skriver selskapet i en pressemelding.

Isky tilbyr tjenester innen it-drift, blant annet private, hybride og offentlige skyløsninger, samt tjenester innen sikkerhet og strategisk rådgivning.

– Et skarpt tjenestetilbud i kombinasjon med en strategisk plassering i Oslo, og sterke kunder innen SMB-markedet, gjør Isky til et verdifullt tilskudd i Nordlo-konsernet, sier Fredrik Almén, konsernsjef Nordlo, i pressemeldingen.

Ekspansjon i Norge

Nordlo mener Iskys geografiske plassering i Oslo gjør at oppkjøpet er et viktig steg mot selskapets strategiske mål om å fortsette å ekspandere i Norge. De siste 12 månedene har tre norske bedrifter blitt kjøpt opp – Isky, Netsense og Fana Data. Nordlo er i dag lokalisert på seks ulike steder i Norge.

– Både iSky og Nordlo har alltid hatt nærhet til kunden som en sentral del i vår forretningsfilosofi. Å bli en del av Nordlo gir oss større forutsetninger for å styrke våre leveranser, og muligheten til å tilby våre tjenester til en bredere geografisk målgruppe. Jeg ser også frem mot å sammen styrke vårt sikkerhetsarbeid for å kunne tilby våre kunder en enda høyere standard når det kommer til datasikkerhet og integritet, sier Lars Hegdahl, daglig leder Isky.

Nordlo leverer it- og digitaliseringstjenester for bedrifter og offentlig sektor i Norden. Selskapet har rundt 850 ansatte på 46 steder i Sverige og Norge, og en omsetning i 2022 på totalt 1,9 milliarder SEK