BRANSJE:

MIDT-NORGE: Erlend Sognli Høyem skal bygge Redpill-kontor i Trondheim. (Foto: Redpill Linpro)

Redpill Linpro åpner i Trondheim

Erlend Sognli Høyem er nyansatt som leder av konsulentselskapet Redpill Linpros avdeling i Trondheim.

Publisert

Redpill Linpro er Nordens største spesialist på it-løsninger bygd med åpen kildekode. Selskapet åpnet nytt kontor i Trondheim 2. mai.

Selskapet skal ansette minst tre nye konsulenter det første året, og er på jakt etter utviklere, løsningsarkitekter og prosjekt- og endringsledere.

Erlend Sognli Høyem er ansatt som daglig leder i Redpill Linpro Trondheim.

Organisk vekst

– Redpill Linpro er en tydelig utfordrer i it-markedet. I Trondheim skal vi få på plass team som skaper høy kundeverdi. Vi skal vokse organisk, med fokus på sterke menneskelige verdier som ønsker å utgjøre en forskjell for virksomheter i Midt-Norge, sier Høyem.

Høyem kommer fra Capgemini hvor han var seniorkonsulent innen prosjekt- og endringsledelse. Før dette jobbet han med prosjektstyring og -ledelse i teknologibedrifter som Gintel, TietoEvry og Fundator.

Han ønsker ifølge en pressemelding «å bygge erfarne team med konsulenter som kan levere helhetlige løsninger».

Daglig leder Margrethe Monsen i Redpill Linpro ønsker Høyem velkommen.

Vurderer utvidelser

– Trondheim er et spennende sted å være for en teknologibedrift. Vi har allerede kunder i området og opplever at det er plass til noen som helhjertet satser på løsninger basert på åpen kildekode. Vi starter med konsulentvirksomhet og vil fortløpende vurdere utvidelser med flere av våre løsningsområder som sikkerhet, infrastrukturtjenester eller digital samhandling, sier Monsen.

– Erlend har gründeregenskaper og det som skal til når du skal etablere ny virksomhet i ny by. Han er energisk, fremoverlent og kjenner det lokale it-miljøet godt. Dette gleder vi oss til, legger Monsen til.

Redpill Linpro har nær 110 ansatte i Norge.