STYRE OG STELL: Bjørn Ivroth var konsersjef i Evry frem til 2019. Nå vier han seg til styrearbeid. (Foto: Nordlo Group)
STYRE OG STELL: Bjørn Ivroth var konsersjef i Evry frem til 2019. Nå vier han seg til styrearbeid. (Foto: Nordlo Group)

Tidligere Evry-sjef Bjørn Ivroth blir styreleder i Nordlo Group

– Nordlo har på kort tid utviklet en sterk bedriftskultur, et attraktivt kundetilbud og viser god lønnsom vekst, sier Bjørn Ivroth.

Publisert Sist oppdatert

Bjørn Ivroth har vært konsernsjef i både Evry og CGI Sverige, men har siden 2019 viet seg til styrearbeid i ulike selskaper. Nå går han altså inn i it-selskapet Nordlo Group.

Ivroth erstatter Lars Pettersson som har vært styreleder i Nordlo siden 2019. Videre er Wiljar Nesse utnevnt som nytt styremedlem. Wiljar er tidligere administrerende direktør i Digiplex, er styremedlem i Advanzia Bank og har bakgrunn som EVP i Tietoevry og administrerende direktør i Manamind, skriver Nordlo i en pressemelding.

– Vi er veldig glade for at Bjørn Ivroth og Wiljar Nesse takket ja til tilbudet om å henholdsvis lede og inngå i styret i Nordlo Group. Begge har omfattende kunnskap om it-sektoren og de utfordringene som Nordlos kunder står overfor, og har i tillegg vært med på å bygge opp førsteklasses it-selskaper i løpet av karrieren. Jeg vil også rette en stor takk til Lars Pettersson for arbeidet han har lagt ned som styreleder de senere årene etter etableringen av Nordlo, sier Patrice Jabet, partner i FSN Capital Partners.

– Lønnsom vekst

– Jeg er veldig glad for tilliten eierne har vist meg og muligheten til å lede styrearbeidet i Nordlo Group sammen med mine kompetente styrekollegaer. Nordlo har på kort tid utviklet en sterk bedriftskultur, et attraktivt kundetilbud og viser god lønnsom vekst. Vi er godt posisjonert for videre vekst og verdiskaping for små og mellomstore regionale bedrifter, kommunale og offentlige virksomheter og større nasjonale bedrifter i Sverige og Norge, sier Björn Ivroth.

Nordlo Group tilbyr it- og digitaliseringstjenester i Sverige og Norge, spesielt håndtering av it-tjenester for små og mellomstore bedrifter og offentlige virksomheter.

Konsernet har 750 heltidsansatte fordelt på 41 kontor og en kundeportefølje på over 5000 kunder i Sverige og Norge.