VEDLIKEHOLD: Planlagt vedlikehold på E18-strekningen Tvedestrand-Arendal. (Foto: Otera Traftec AS)
VEDLIKEHOLD: Planlagt vedlikehold på E18-strekningen Tvedestrand-Arendal. (Foto: Otera Traftec AS)

Prevas inngår rammeavtale med Nye Veier

Avtalen strekker seg over fire år og har en ramme på opp til ti millioner kroner.

Publisert

Nye Veier har valgt Infor EAM fra Hexagon som sitt drifts- og vedlikeholdssystem. Løsningen skal realisere Nye Veiers ambisjoner om å være en drivkraft i den norske samferdselssektoren.

Nå er det klart at Prevas blir med på laget som konsulenthjelp. I en pressemelding skriver Prevas at de besitter stor kompetanse på Nye Veiers valgt programplattformen.Prevas skal hjelpe til med forvaltning, system- og dataarkitektur, samt konfigurasjon, utvikling og tilpasning.

Avtalen strekker seg over fire år og har en ramme på opp til til millioner kroner.

– Vi har allerede jobbet tett sammen med Nye Veier i den første delen av denne implementeringen. Våre konsulenter har lang erfaring med bistand og rådgivning rundt Infor EAM og vi opplever det som svært spennende å være med på Nye Veiers ambisiøse reise fremover. Prevas opplever stor etterspørsel etter kompetanse rundt Infor EAM og vi øker nå rekrutteringstakten fremover for å styrke vår posisjon som ledende på plattformen i Norden, sier Einar Alexander Andersen, daglig leder i Prevas.

Våre konsulenter har lang erfaring med bistand og rådgivning rundt Infor EAM.

Nye Veier har gjennom anskaffelsen av en GIS-løsning og videre en drifts- og vedlikeholdsløsning fra Infor tatt to viktige plattformvalg.

– For å realisere de mulighetene som ligger i EAM løsningen fra Hexagon har vi valgt å inngå en rammeavtale med Prevas. Gjennom denne rammeavtalen har vi sikret tilgang til kompetente konsulenter med lang erfaring på løsningen, også etter at løsningen er implementert og operasjonalisert, sier Magnus Johansen, leder drift og vedlikehold i Nye Veier.