SATSER: I Knowit Insight skal de forsterke innsatsen mot neste generasjons forretningssystem. (Foto: Knowit)
SATSER: I Knowit Insight skal de forsterke innsatsen mot neste generasjons forretningssystem. (Foto: Knowit)

Knowit styrker tilbud med bransjeveteran

Knowit styrker tilbudet innenfor management consulting med nye tjenester for digitale forretningsprosesser og skybaserte ERP-løsninger.

Etterspørselen etter rådgivning og implementering av moderne skybaserte forretningssystem øker. Med dette som bakgrunn starter Knowit nå en ny virksomhet sammen med et dedikert team av erfarne spesialister.

- En megatrend som påvirker arbeidsplassene våre er automatisering. Det skjer på kontorene, i produksjon av varer og tjenester og i transport. Pandemien har gjort at utviklingen går enda raskere, og en stor del av jobbene våre kommer til å forsvinne eller ta en ny form. Jeg er glad for at vi har fått en svært erfaren leder ombord for å lede denne satsningen, sier Christian Hartmann, leder av Knowit Insight i Norge.

Tidligere Apple Norge-leder

Det nye teamet kommer til å ledes av Tom Hauge, som blant annet har vært leder for Apple og CGI i Norge. Tom har også lang erfaring som konsulent og rådgiver, og vil starte opp virksomheten sammen med et team av erfarne konsulenter nå i vår.

- Det kjennes utrolig spennende å få mulighet til å bli en del av Knowit sammen med et kompetent og engasjert team av konsulenter og spesialister. Jeg ser stort potensiale i å kunne bredde Knowits nåværende tilbud med et sterkt tilskudd og kompetanse innen skybaserte forretningssystemer, sier Tom Hauge, som blir ansvarlig for det nye tilbudet.