Leder Bjart Kvarme i Orange Business Services forklarer at selskapet har vært gjennom en grundig prosess for å finne sitt nye hjem.
Leder Bjart Kvarme i Orange Business Services forklarer at selskapet har vært gjennom en grundig prosess for å finne sitt nye hjem.

Sikret seg noen av de siste plassene i nytt næringsbygg

Orange Business Services har flyttet fra Nydalen. Nå har de funnet seg til rette i næringsbygget Økern Portal.

Publisert

Orange Business Services har flyttet inn i nye lokaler i Økern Portal. Nå som it-selskapet har inntatt lokalene er næringsbygget nærmest fullt utleid.

– Vi er veldig glade over å ha kommet i hus i nye og flotte lokaler, sier daglig leder i Orange Business Services, Bjart Kvarme, i en pressemelding.

Dette er Økern Portal

  • Oslo Pensjonsforsikring AS har utviklet og eier Økern Portal.
  • Visjonen er å skape et bærekraftig fellesskap mellom næring og nærmiljø.
  • Næringsbygget huser 3000 arbeidsplasser og måler totalt 80.000 kvadratmeter med kontorarealer, hotell, spisesteder og kaffebarer, trening og andre servicefasiliteter.
  • Næringsbygget har oppnådd energiklasse A og BREEAM Excellent sertifisering, som viser at bærekrafthensyn har stått sentralt i utviklingen. Det er blant annet det første store byggeprosjektet hvor resirkulert aluminium brukes i fasaden.
  • Leietakerne er Telia, Digitaliseringsdirektoratet, Direktoratet for forvaltning og økonomistyring, Arribatec, Orange Business Services, Iteo, Phonero, Fiskars, Studio Jobbsprek, vEX frisør og Thrana Klinikken. I tillegg er det klart at Sparebank 1 Østlandet flytter inn i bygget i 2023.

Orange Business Services holdt tidligere til i Nydalen. Kvarme tror at de nye lokalene vil bety mye for selskapet i årene fremover.

– Siden selskapets oppstart for 22 år siden har vi hatt årlig tosifret vekst i omsetning. Økern Portal, med tilhørende fasiliteter og tilbud, legger til rette for at vi kan fortsette å vokse og skape verdier for våre kunder, sier han.

På Økern er de også i godt selskap.

I desember 2020 flyttet Telia inn, og siden den gang har blant annet Digitaliseringsdirektoratet, Phonero og Iteo flyttet inn i næringsbygget.

Malling & Co Næringsmegling har stått for utleie av næringsbygget. Kvarme forklarer at selskapet har vært gjennom en grundig prosess for å finne sitt nye hjem, som endte på nær 5.000 kvadratmeter.

– Etter å ha vurdert flere titalls bygg, stod Økern Portal igjen på pallen. Her har vi sentrale, fleksible og stilige kontorlokaler, med gode bil- og kollektivforbindelser.

Med en miks av åpent landskap, møterom og stillerom for fokusert arbeid, mener lederen at de har truffet godt med utformingen.

Gjennom en digital tvilling av bygget kan forvaltning og vedlikehold i Økern Portal gjøres basert på sanntidsinformasjon, noe som for eksempel kan sørge for kontinuerlig tilpasset ventilasjon, temperaturregulering og renhold basert på behov.

Richard Groven, forvaltningsdirektør i Oslo Pensjonsforsikring AS som eier Økern Portal, har gledet seg til å få de nye leietakerne inn i næringsbygget.

– Orange Business Services tilfører bygget betydelig kompetanse innen it og digitalisering. Vi er svært fornøyde med å få inn et så fremtidsrettet selskap, sier Groven i meldingen.

Orange Business Services tilfører bygget betydelig kompetanse innen it og digitalisering. Vi er svært fornøyde med å få inn et så fremtidsrettet selskap

Richard Groven, forvaltningsdirektør, Oslo Pensjonsforsikring