FORNØYD: Grete Kvernland-Berg, som er leder for PA Consulting Norge, er svært fornøyd med selskapets resultater. (Foto: PA Consulting/Charlotte Wiig Photography)
FORNØYD: Grete Kvernland-Berg, som er leder for PA Consulting Norge, er svært fornøyd med selskapets resultater. (Foto: PA Consulting/Charlotte Wiig Photography)

PA Consulting skyter fart med rekordvekst

Årsresultat på 691,5 millioner pund.

Publisert Sist oppdatert

PA Consulting sitt årsresultat endte på 691,5 millioner pund, en vekst på 24 prosent sammenlignet med året før.

- Det har vært nok et svært godt år for PA Consulting, noe som gjenspeiles i våre sterke resultater. Vi er også stolte av arbeidet vi gjør med å innovere og revitalisere våre kunders organisasjon, sier Ken Toombs, administrerende direktør i PA Consulting, i en pressemelding.

Vi driver mye med design og digital transformasjon og utvikling, og der har vi sterk vekst

Grete Kvernland-Berg, leder for PA Consulting Norge

I løpet av fjoråret ansatte PA Consulting nærmere 1400 medarbeidere. Med det har selskapet totalt omtrent 4000 ansatte med kontorer i London, København, Stockholm, Amsterdam og New York, i tillegg til det norske hovedkontoret på Skøyen i Oslo.

Påvirket av pandemien

Når vi prater med Grete Kvernland-Berg, som er leder for PA Consulting Norge, er hun veldig glad for resultatet.

— Vi var som mange andre spente på grunn av korona, men det har vært sterkt vekst både underveis og etter, som er veldig positivt, sier Kvernland-Berg.

— Hvordan har det gått med Norge?

— Det har gått bra. Rapporten for Norge er ikke ferdigstilt enda, men vi ser at det er bra vekst for enkelte sektorer. Vi driver mye med design og digital transformasjon og utvikling, og der har vi sterk vekst, avslutter hun.