EKSPANDERER: CEO Sebastian Noelting i tyske RNT Rausch har tro på at det norske markedet. (Foto: Sascha Dreher)
EKSPANDERER: CEO Sebastian Noelting i tyske RNT Rausch har tro på at det norske markedet. (Foto: Sascha Dreher)

Tysk it-satsning på det norske markedet

RNT Rausch utvider satsningen til å gjelde hele Europa, inkludert Norge.

Publisert

Den tyske leverandøren av server- og lagringsløsninger RNT Rausch etablerer seg i Norge.

Selskapet skriver i en pressemelding at små og mellomstore bedrifter i Europa nå står ovenfor de samme utfordringene som store aktører. Det involverer at de må håndtere utfordringer som spenner fra cyberangrep til energibruk og bærekraft.

– Små og mellomstore bedrifter har dessverre færre rimelige og sikre løsninger tilgjengelig. Vi har spesialisert oss på å levere unike og pålitelige lagringsløsninger som kan tilpasses bedrifter i alle størrelser, sier CEO Sebastian Noelting i pressemeldingen.

– Den norske ekspansjonen, som er en del av den europeiske, er et naturlig steg videre. Vi har brukt pandemien til å innovere, kalibrere og investere i teamene, teknologiene og støttesystemene for å legge til rette for tilvekst, legger han til.

Åpen designprosess

RNT Rausch har siden slutten av nittitallet utviklet server- og lagringsløsninger for SMB-markedet, butikkdrifter og organisasjoner, datasentre og tjenesteleverandører. Sebastian Noelting mener selskapet har snudd opp og ned på hva server- og lagringsløsninger kan gjøre for bedrifter – uavhengig av størrelse.

I RNT Rausch praktiserer en åpen designprosess i form av å være tilpasset kunden med tanke på den digitale transformasjonen.

– I RNT Rausch praktiserer en åpen designprosess i form av å være tilpasset kunden med tanke på den digitale transformasjonen. Med skreddersøm sikres den mest kostnadseffektive, for trygge og sikreste arkitektur på alle nivåer, sier han.

Neste ledd i satsingen på det norske markedet er en kartleggingsprosess for å sikre best mulig distribusjon og oppfølging.

– Målet er å gjøre server- og lagringsløsningene ytterligere tilgjengelig i Norge tiden som kommer, sier Rausch.