FORNØYDE: En lykkelig ledergruppe i et ny-sammenslått selskap. Fra venstre: Ove Rydland, Henrik Braathen, Knut Erik Sørvik og Bjørg Tomlin(Foto: Christian Lee Moulin)
FORNØYDE: En lykkelig ledergruppe i et ny-sammenslått selskap. Fra venstre: Ove Rydland, Henrik Braathen, Knut Erik Sørvik og Bjørg Tomlin(Foto: Christian Lee Moulin)

Upheads kjøper Teknograd

Vil forsterke posisjon som leverandør i SMB-markedet.

Teknograd og Upheads er begge skybaserte totalleverandører innen IT, og er tuftet på en god internkultur og kundetilfredshet. Teknograd leverer IT-løsninger på Østlandet mens Upheads er landsdekkende. I dag har Teknograd 20 ansatte og en omsetning på ca. 75 millioner.

– Teknograd har vært i bransjen i 20 år og har tung teknisk kompetanse, noe vi i Upheads verdsetter høyt, sier Bjørg Tomlin, Administrerende Direktør i Upheads.

– Gjennom dette oppkjøpet fortsetter vi i Upheads vår satsing på SMB-markedet, og vil utvikle flere nye produkter og tjenester for kundene i årene fremover. Sammen er vi store nok til å tilby kvalitet og trygghet – samtidig som vi skal være innovative og enkle å ha med å gjøre, sier administrerende direktør Bjørg Tomlin i Upheads i en pressemelding fra selskapet.

Sterk tro

Gründer og direktør for forretningsutvikling i Upheads, Ove Rydland, uttrykker sterk tro på sammenslåingen, og ser store muligheter for faglig utvikling i det sammenslåtte selskapet.

– Sammen blir vi en unik utfordrer i Oslo som blir vanskelig å slå – her blir det «IT med mening» for både ansatte og kunder, sier han.

– Dette er noe vi har gledet oss til å annonsere lenge. Hos oss skal folk trives og utvikle seg. Et godt arbeidsmiljø er nøkkelen til fornøyde kunder og vi er stolte av at vi leverer bransjeledende både på kunde- og medarbeidertilfredshet, avslutter Tomlin.

Upheads ble skilt ut som eget selskap fra Netpower AS i 2013. Med det nye oppkjøpet har selskapet cirka 170 ansatte fordelt på syv kontorer i Norge. Hovedkontoret ligger i Sandnes.

Transaksjonen ble gjennomført 14. desember.