Anne Thea Hval konstitueres som administrerende direktør i Sykehuspartner HF fra 1. mars 2022.

Midlertidig toppsjef i Sykehuspartner HF

Anne Thea Hval konstitueres som administrerende direktør.

Publisert Sist oppdatert

Jakten på ny toppleder i Sykehuspartner HF fortsetter også etter at Gro Jære fratrer fra stillingen som administrerende direktør den 28. februar.

I mellomtiden konstitueres direktør for økonomi og virksomhetsstyring Anne Thea Hval som administrerende direktør. Konstitueringen ble vedtatt i et møte i ansettelsesutvalget 24. januar, heter det i en melding fra selskapet.

Anne Thea Hval ble ansatt som CFO i Sykehuspartner HF høsten 2019, og har bred erfaring som økonomidirektør i flere store skandinaviske selskaper som ErgoGroup og EVRY, samt konsulenterfaring fra internasjonale selskaper.

Sykehuspartner HF leverer tjenester innen IKT, prosjekt og HR til alle sykehusene i Helse Sør-Øst og er Nordens største tjenesteleverandør innen helse-IKT.

Til Forsvarsmateriell

Gro Jære har ledet Sykehuspartner HF siden 2017, og ble i fjor utnevnt som direktør i Forsvarsmateriell, en etat under Forsvarsdepartementet.

– Gro Jære har ledet Sykehuspartner på en veldig god måte. Med sin store arbeidskapasitet og kunnskap om alle sider av Sykehuspartners virksomhet har hun nedlagt et imponerende stykke arbeid på vegne av Sykehuspartner og helseforetakene i Helse Sør-Øst, sa styreleder Herlof Nilssen da utnevnelsen ble kjent.