KLAR FOR LEVERANSE: Johan Torstensson, administrerende direktør i Tietoevry Sverige, er klar for å levere it-tjenester til Stockholm kommune. (Foto: Tietoevry)
KLAR FOR LEVERANSE: Johan Torstensson, administrerende direktør i Tietoevry Sverige, er klar for å levere it-tjenester til Stockholm kommune. (Foto: Tietoevry)

Tietoevry inngår rekordkontrakt med Stockholm

Tietoevry skal utvikle neste generasjons it-tjenester for Stockholm kommune.

Publisert

Stockholm kommune har tildelt Tietoevry oppdraget med å utvikle, forvalte og drifte kommunens forretningssystem for en periode på minimum syv år. Dette er trolig Nordens største digitaliseringsprosjekt i regi av en kommune, skriver Tietoevry i en pressemelding.

Kommunen har høye krav til et moderne og sikkert it-miljø som ivaretar regulatoriske krav og standarder. Derfor er all it-infrastruktur fysisk plassert i Stockholm

Avtalen løper i første omgang over en periode på syv år, med mulighet for forlengelse med maksimalt åtte år, og er beregnet å representere en potensiell kontraktsverdi på ca. 4 milliarder svenske kroner over 15 år.

Vi er utrolig glade og stolte over at Stockholm kommune har tildelt oss dette omfattende oppdraget som utvider vårt nåværende bidrag til deres viktige virksomhet og digitale ambisjoner.

– Vi er utrolig glade og stolte over at Stockholm kommune har tildelt oss dette omfattende oppdraget som utvider vårt nåværende bidrag til deres viktige virksomhet og digitale ambisjoner. Stockholm kommune stiller store krav til kostnadseffektivitet og leveranseevne og dette bekrefter derfor at vi har den lokale og brede kapasiteten som kreves for å støtte en så stor og viktig aktør som Stockholm kommune, sier Johan Torstensson, administrerende direktør i Tietoevry Sverige, i pressemeldingen.

– Dette har blitt muliggjort gjennom den unike ekspertisen og erfaringen et integrert Tietoevry nå tilbyr. Vi har også gjort investeringer i teamet og datasentrene med base i Stockholm, noe som vil være veldig verdifullt i samarbeidet, avslutter Torstensson.