IT FOR TOG: Nicolai Svendsen i Twoday er godt fornøyd med å ha landet en stor rammeavtale med togselskapet Vy. (Foto: Twoday)

Vy velger Twoday som digitaliseringspartner

– For oss er det svært meningsfullt å få være med på å videreutvikle fremtidens kollektivsystem, sier salgsdirektør i Twoday, Nicolai Svendsen.

Vy har valgt Twoday som langsiktig digitaliseringspartner innen applikasjonsutvikling og data/analyse. Twoday skal også bidra til å styrke fagmiljøet og Vys egen evne til å drive innovasjon, skriver selskapet i en pressemelding. 

– Vi er ekstra stolte av å bli valgt som leverandør på begge områdene innenfor rammeavtalen for it-konsulenter. Det sier noe om bredden i kompetansen vår. For oss er det svært meningsfullt å få være med på å videreutvikle fremtidens kollektivsystem, sier salgsdirektør i Twoday, Nicolai Svendsen, i pressemeldingen. 

Motiverende 

Som en strategisk samarbeidspartner skal Twoday blant annet bidra med innovasjon og kompetansebygging for interne utviklere i Vy-gruppen. 

Avtalen omfatter også digitale kundetjenester, som Vy-appen og nettsider, samt utvikling og forvaltning av data- og analyseløsninger. 

– Våre teknologer synes det er motiverende og gøy å jobbe med løsninger som har en reell verdi for folk og for samfunnet. Vi har de siste årene vært med på en moderniseringsprosess hos Vy innen fagområdet data og analyse. Det er gledelig for oss å få fornyet tillit og mulighet til å jobbe enda bredere, sier Svendsen.

Twoday har hovedkontor i Danmark og leverer virksomhetskritiske it-løsninger, konsulenttjenester og datadrevne teknologier. Selskapet har over 2.500 ansatte i Norden og Litauen - og omsatte i 2022 produkter og tjenester for 280 millioner euro. Twoday har rundt 500 medarbeidere i Norge, fordelt på kontorer i Oslo, Lysaker, Ålesund, Ørsta, Trondheim, Fredrikstad og Sandefjord.