ETT STED: Unloc utvikler en programvare som knytter sammen ulike låsleverandørene inn i én og samme app. (Foto: Unloc)
ETT STED: Unloc utvikler en programvare som knytter sammen ulike låsleverandørene inn i én og samme app. (Foto: Unloc)

Unloc inngår nøkkelsamarbeid i Danmark

Skal samarbeide med Unik bolig om skandinavisk ekspansjon.

Publisert

Det norske teknologiselskapet Unloc har inngått en samarbeidsavtale med det danske Unik Bolig, som er landets største leverandør av løsninger for eiendomsadministrasjon. Sammen skal de revolusjonere nøkkel- og adgangsadministrasjon, skriver de to selskapene i en pressemelding.

— Digitalisering handler ikke bare om å fjerne papirarbeid i administrasjonen, men det handler også om å gjøre hverdagen enklere for de som bor i eiendommene og de som har ansvaret for driften deres. Derfor har vi inngått et samarbeid med det norske selskapet Unloc, som leverer digitale låsesystemer som supplerer de eksisterende fysiske nøklene, sier Markedsdirektør i Unik Bolig, Knud Møller.

Unloc er et norsk teknologiselskap i vekst. Selskapet utvikler en programvare som knytter sammen ulike låsleverandørene inn i én og samme app. Selskapet har 40 ansatte i Oslo, Stockholm, København, og London.

–Dette er vår desidert viktigste og største partner utenfor Norge. Vi er nå i startfasen av flere spennende prosjekter i Danmark, som vil tilby stor verdi til bolig- selskap, forvaltere og eiere. Dette samarbeidet gir oss potensiale til å innta det Skandinaviske markedet. 2022 blir et veldig spennende år, og sammen med Unik skal vi erstatte adgangfriksjon med hverdagsmagi for enda flere, legger CEO i Unloc, Kris Riise til.