TELLU: Ny administrerende direktør, Ståle Moe.
TELLU: Ny administrerende direktør, Ståle Moe.

Tellu får ny sjef

Ståle Moe (49) blir ny administrerende direktør i velferds- og medisinteknologiselskapet Tellu, og får ansvaret for videre skalering av selskapet.

Moe kommer fra stillingen som viseadministrerende direktør i Addsecure, der han de siste tre årene har hatt ansvar for selskapets satsing innen helseteknologi. I løpet av de ni årene han har jobbet der, har Moe blant annet bidratt til at selskapet har tidoblet antall ansatte, fra 100 til 1000 ansatte. I samme periode har han også bidratt til at virksomheten har økt det geografiske nedslagsfeltet fra 2 til 16 land.

– Vi er veldig glade for å få inn en ny CEO som kan akselerere videre vekst og utvikling i selskapet. Ståle er en erfaren og svært kyndig leder, både når det gjelder teknologi- og organisasjonsutvikling. I tillegg kommer han inn med et høyt energi- og ambisjonsnivå, noe som samsvarer godt med Tellu sin målsetning om å bli Nordens ledende aktør innenfor velferdsteknologi, sier styreleder i Tellu, Torgrim Takle.

Klar for vekstbransje

Tellus påtroppende CEO er utdannet sivilingeniør innen industriell økonomi og ledelse ved NTNU. Etter endt utdannelse startet Moe sin karriere i to ulike oppstarts selskaper før han tilbrakte 12 år i Microsoft og senere Addsecure.

– Velferdsteknologi er en bransje i vekst, og som har et godt samarbeid mellom offentlig og privat sektor om å utvikle teknologi som vil trygge og lette hverdagen til de som trenger helsehjelp og de som jobber i helsevesenet. Gjennom sin markedsposisjon og teknologikompetanse har Tellu et unikt utgangspunkt til å være en ledende drivkraft innen området, forteller den påtroppende lederen i Tellu, Ståle Moe.

– Det er viktig for meg å jobbe i selskaper som både har en klar samfunnsnytte og et stort vekstpotensial. Tellu tikker av for begge boksene.

Ståle Moe starter etter planen i Tellu 1. januar 2023.