MED HEADSET OG PC PÅ TUR: Merethe Evensen i Jabra har ingen fast arbeidstid. Ofte står hun opp tidlig med en kopp kaffe og får unna litt jobbing før barna våkner. Dermed kan resten av dagen nytes til ferie. (Foto: privat)

Sjonglerer mellom kontor i Spania og på Nesbyen

Merethe Evensen i Jabra kombinerer sommerferie med jobbing. 

Hva er stillingen din og hva jobber du med i sommer?

Jeg jobber som Senior Territory Sales Executive, Nordics i Jabra – eller kortere sagt seniorselger for Jabra-produkter i Norge.

Hvordan syns du det er å være på jobb i sommerferien?

I min stilling har jeg ingen fast arbeidstid, så jeg kombinerer sommerferie med jobbing. Dette har jeg gjort i over 22 år, så jeg er godt vant med å alltid ha med PC-en, headsett og kamera hvor enn jeg er. Jeg er veldig heldig som kan være så fleksibel, og jeg trives godt slik. Ofte står jeg opp tidlig med en kopp kaffe og får unna litt jobbing før barna våkner, så kan resten av dagen nytes til ferie.

Hjemmekontor, hyttekontor, vanlig kontor eller annet?

I sommer blir det Spania-kontor og hyttekontor på Nesbyen og sikkert noen dager på kontoret vårt i Oslo.

Hva gjør du på fritiden i jobbsommeren?

Jeg elsker natur, så det blir lange gåturer i Spania og sykkel- og fjellturer når været er bra på fjellet.

Sommerkontoret

Sommerkontoret er Computerworlds sommerspalte. Vi spør nye og erfarne, interns så vel som toppledere, hvordan de jobber på kontoret i sommer.

Vil du anbefale en bok, film eller podcast til andre sommerjobbere?

Jeg lytter alltid på musikk og podcast med gode ørepropper slik at jeg kan være uforstyrret og konsentrert i min timeout-tid. Jeg anbefaler podcasten SinnSyn av psykolog Sondre Risholm Liverød. Her vil du høre mye om hvordan du kan styrke selvfølelsen og drive selvutvikling. Kort sagt lære deg å bli mer trygg på deg selv.