ENDELIG: At man nå slipper å vente på en invitasjon for å få kloa i en OnePlus One er kanskje en gledelig nyhet for mange. (Foto: OnePlus)
ENDELIG: At man nå slipper å vente på en invitasjon for å få kloa i en OnePlus One er kanskje en gledelig nyhet for mange. (Foto: OnePlus)

Slutt på invitasjoner

Nå kan du kjøpe OnePlus One-telefoner uten invitasjon

Publisert Sist oppdatert

OnePlus One har vært en snakkis blant mange, men selv om den kanskje var ønsket var den ikke like lett å få fatt i. Nå skal det være slutt på dette, og ifølge Computerworld Danmark, skal det nå være mulig å få fatt i telefonen uten å måtte vente på en invitasjon. 

Fra og med 20. april ble det mulig å kjøpe en OnePlus One-telefon uten å måtte gå gjennom det begrensede kjøpsystemet.

Det er mulig det er det invitasjonsbaserte salgsystemet som gjorde flagskipsmodellen til det kinesiske firmaet OnePlus til det man kan kalle en "hype".  

Telefonen skal være av samme kvalitet som andre merker på markedet, men den skal ha kostet omtrent halvparten av hva en Samsung Galaxy S5 eller HTC One (M8) kostet da disse ble lansert. Dette skal ifølge Computerworld Danmark gjøre telefonen til et godt alternativ om man ønsket en billig, men fortsatt god telefon. 

1 million enheter

Ifølge OnePlus selv har OnePlus One solgt over 1 million enheter på verdensbasis siden lanseringen i 2014.

Selv om du nå kan kjøpe 64 Gb-versjonen av OnePlus One for ca 2.900 kroner er det verdt å merke seg at det snart kommer en ny modell fra OnePlus. 

Den kommende telefonen fra det kinesiske firmaet, som OnePlus kaller OnePlus 2, vil kun være til salgs gjennom en invitasjonsløsning. Kanskje noe firmaet gjør nettopp for å skape enda en hype?