SENIOR: Reza Mirzaei er ansatt som seniorrådgiver i Kyndryl. (Foto: Kyndryl)

Tidligere leder i Nav it og Politiets Ikt-tjenester går til Kyndryl

Får inn seniorrådgiver med bred erfaring.

Reza Mirzaei er ansatt som seniorrådgiver for å styrke Kyndryl Norways consulting-avdeling innenfor skytjenester og Devsecops.

Kyndryl ble etablert da IBM i fjor skilte ut avdelingen Managed Infrastructure Services. I Norge sysselsetter selskapet for tiden over 100 ansatte. I tillegg til Reza Mirzaei er det nylig ansatt et titalls medarbeidere i consulting-avdelingen.

– For å kunne hjelpe kunder å realisere muligheter i et komplekst teknologilandskap er vi avhengig av et sterkt og kompetanseskrevet miljø. Rezas kunnskap og erfaring gjør han til et svært viktig tilskudd til consulting-avdelingen, sier Rohan Nair, leder for Kyndryl Norways consulting-avdeling, i en pressemelding.

FORNØYD: Rohan Nair, som leder Kyndryls konsulent-avdeling, mener Reza Mirzaei er et viktig tilskudd til avdelingen. (Foto: Bo Mathisen)

Reza tar med seg mangeårig erfaring som programvareutvikler og it-leder i offentlig og privat sektor til Kyndryl i Norge. Han har hatt sentrale lederroller blant annet i Nav it, Politiets Ikt-tjenester og Gjensidige. Han vil jobbe med å forsterke consulting-teamet ytterligere på områder som smidig utvikling, devsecops og bruk av skytjenester.

– Det er spennende å være en del av et sterkt fagmiljø og voksende team som hjelper virksomheter med å utnytte teknologier som skytjenester på en trygg, gjennomtenkt og ikke minst smidig måte, sier Mirzaei.

Mirzaei har en mastergrad i informatikk fra NTNU og München tekniske universitet, i tillegg til utdannelse ved Forsvarets Befalsskole og BI. På fritiden er Reza boksetrener og driver med spillutvikling på hobbybasis.