Moro-minnepinne fra Kingston

Kingston Technology lanserer USB-minnet Kingston DataTraveler Mini Fun. Pinnen er på størrelse med et frimerke, leveres i flere farger og har lagringskapasitet opp til 1GB.

Publisert Sist oppdatert

- USB-minne har alle i dag. Det er en del av den moderne livsstilen både for nytte og underholdning, sier Jan Terje Kleiven som er ansvarlig for Kingston i Norge i en pressemelding.

- Den nye DataTraveler Mini Fun er beregnet til ungdom som vil ha USB-minnet på mobiltelefonen eller nøkkelringen og alltid ha data hos seg i form av foto, musikk og kanskje til og med skolearbeide, legger Kleiven til.

Kingstons DataTraveler Mini Fun-minne levereres med spillene Atlantis og Magic Vines fra Big Fish Games ferdig innlest. Atlantis tar spilleren med seg tillbake til 1800-talet og letingen etter Atlantis. Magic Vines er et puslespill der spilleren reiser gjennom jungel og over sletter og utsettes for krevende opplevelser. Hver Mini Fun har en "Quick Start Guide" som hjelper brukeren å installere og starte opp spillet på en PC.

Spill over alt

- Vi er naturligvis glade over at Kingston har valgt å legge inn akkurat Atlantis og Magic Vines i det nye Mini Fun-minnet, sier Greg Enell, som er ansvarlig for forretningsutvikling hos Big Fish Games.

- Med disse USB-minnene kan spilleren reise hvor som helst og når som helst og sette i gang spillet på praktisk talt en hvilken som helst PC, konstaterer Greg Enell.

Systemkravene for Atlantis er en Pentium® II 400 MHz, eller raskere prosessor, 128 MB RAM og et videokort som klarer 800x600 3D akselerasjon. Magic Vines går på operativsystemet Microsoft Windows 98 eller senere, Pentium II 400 MHz eller raskere prosessor samt arbeidsminne på minst 64 MB

1GB Data Traveler Mini Fun vil ligge på ca 210,- kroner inkl. mva

DataTraveler Mini Fun kan fås via www.kingston.com eller fra forhandlere. DataTraveler Mini Fun levereres med fem års garanti og fri teknisk support.