SOFISTIKERT: LG ønsker å møte den verdensvante brukeren med sin nye smartklokke (Pressefoto: LG)

Ny smartklokke fra LG

Sikter seg inn på de sofistikerte brukerne ved lanseringen av LG Watch Urbane. 

Publisert Sist oppdatert

LG vil lansere smartklokken LG Watch Urbane under Mobile World Congress i Barcelona. Den nye klokken skal ifølge LG være designet for den sofistikerte og verdensvante brukeren som ønsker en luksusklokke.

– Med sine smarte funksjoner og elegante design er LG Watch Urbane den perfekte oppfølgeren til våre tidligere modeller G Watch og G Watch R, som ble utviklet for en aktiv målgruppe. LG Watch Urbane er en viktig del i vår strategi for å utvikle innovative wearables som gjør hverdagen litt smartere, og som du vil ønske å vise fram til andre, sier Kristoffer Ejebro, nordisk produktspesialist for Mobile Communication hos LG Electronics, i en pressemelding.

LG Watch Urbane er etterfølgeren til LG G Watch R som ble lansert i oktober 2014. G Watch R er designet og utviklet for aktive mennesker, mens LG Watch Urbane skal være en mer sofistikert modell som skal passe enhver stil, uansett kjønn.

Ifølge pressemeldingen fra LG skal modellen være inspirert av klassiske armbåndsur.

LG Watch Urbane baser seg på den samme 1,3-tommers P-OLED-skjermen som forgjengeren, LG G Watch R, men er laget i sølvfarget rustfritt stål. Når du ikke aktivt bruker klokken viser skjermen urviseren i en nedtonet modus, noe som skal gi lengre batterilevetid. Smartklokken kommer med et sort armbånd i skinn som kan byttes ut i vanlig 22-millimeter klokkerem. Det skal derfor være enkelt å tilpasse utseendet på klokken etter anledning, humør eller klesstil.

Det berøringsfølsomme brukergrensesnittet i Android Wear skal la deg se hvem som ringer, lese meldinger, pause musikken eller få veibeskrivelse via Google Maps. Klokken er kompatibel med smarttelefoner basert på Android 4.3 eller nyere. Akkurat som G Watch R, er LG Watch Urbane kompatibel med flere av de største treningsappene for Android. Den er utstyrt med en PPG-sensor som kan måle hjertefrekvens og puls.

LG Watch Urbane lanseres i Norge i slutten av april til en veiledende pris på 2990 NOK.