CEO i Link Mobility, Guillaume Van Gaver. (Foto: Iván Kverme, Finansavisen)
CEO i Link Mobility, Guillaume Van Gaver. (Foto: Iván Kverme, Finansavisen)

Link Mobility tildelt pris for «morgendagens» SMS

Link Mobility er tildelt Juniper Researchs Platinum-pris for "Beste RCS-leverandør" under Future Digital Awards 2022.

RCS er morgendagens SMS, som gjør det mulig for kunder og globale selskaper å ha direktekontakt med hverandre.

– Dette er fremtiden, sier administrerende direktør i Link Mobility, Guillaume Van Gaver, i en pressemelding.

RCS står for Rich Communications Services og er en oppgradert versjon av det vi kjenner som SMS. Juniper gir prisen med bakgrunn i Links innovative arbeid med sitt «RCS Messaging-produkt», som peker videre mot hvordan store, globale merkevarer kan forbedre kundeopplevelsen med bilder, videoer, kart og handlingsknapper i den opprinnelige meldingsappen på mobilen.

Anerkjennelse

Mange mobiloperatører samarbeider med Link. Selskapet har direkte tilgang til over 80 operatører på verdensbasis.

– Jeg er stolt over at Juniper annerkjenner vårt arbeid med RCS. Våre team på alle kontorer, verden over, vil bruke 2022 til å hjelpe enda flere bedrifter med å tilrettelegge for samtaler i kampanjer og kundeinitierte meldinger, sier van Gaver.

Van Gaver mottok Platinum-prisen av Sam Baker, leder for analyse hos Juniper Research. Han var tydelig på at det vil skje store fremskritt de kommende årene på dette feltet.

– Bedrifter som tør og vil bruke mulighetene som ligger av økningen innen flerkanalkommunikasjon, kan se store gevinster fremover. Trenden er veldig stigende. Vi tror LINK vil være i førersetet innen utviklingen av denne måten å kommunisere digitalt på i årene som kommer, sier Barker.