FORTSETTER: Gundersens kompetanse knyttet til utvikling av åpne digitale læringsressurser gjør han spesielt godt egnet til å lede videreutviklingen av NDLA, skriver NDLA i en pressemelding. 

Fortsetter i NDLA

Styret har valgt å be Christer Gundersen om å fortsette som konstituert daglig leder.

Publisert Sist oppdatert

Nasjonal Digital Lærings Arena (NDLA) har ryddet i organisasjonen. De har vært gjennom et kontrollutvalg, og de har lukket alle avvik. Nå har de også bestemt seg for å beholde Christer Gundersen som konstituert daglig leder i den nasjonale læringsplattformen.

Etter gjennomføring av en god prosess rundt rekrutering av ny daglig leder for Nasjonal Digital Læringsarena har NDLAs styre valgt å be Christer Gundersen om å fortsette som konstituert daglig leder, heter det i en melding fra NDLA.

Her skriver de at Gundersens kompetanse knyttet til utvikling av åpne digitale læringsressurser gjør han spesielt godt egnet til å lede videreutviklingen av NDLA, både med tanke strategisk posisjon og som virksomhet.

- Vi ser fram til å bygge videre på en åpenhetskultur og å arbeide sammen med mange aktører når det gjelder utvikling av gode læringsressurser, sier NDLAs styreleder John Arve Eide.