AMBISJONER: Christian Norris blir ny administrerende direktør i PA Consulting. Han vil bygge videre på posisjonen PA Consulting har opparbeidet seg i markedet. (Foto: PA Consulting)

Ny sjef i PA Consulting

Konsulentselskapet PA Consulting ansetter Christian Norris som ny administrerende direktør.  

Norris har vært partner i selskapet siden 2018. Han starter i sin nye rolle med umiddelbar virkning. 

 -Christian er målrettet, strategisk t og en sterk leder som har svært gode samarbeidsegenskaper, noe som er viktig i vår partnerskapsmodell. Gjennom tett samarbeid med styret, og under Christians ledelse, vil vi fortsette å skape nye vekstmuligheter for våre kunder og våre ansatte, sier John Alexander, styreleder i PA Consulting i en pressemelding. 

Unik posisjon

Siden 2020 har Ken Toombs ledet PA Consulting, og han gir videre stafettpinnen. Norris er utdannet økonom, og gjennom sitt arbeid hos PA har han ledet selskapets sektor innen helse og livsvitenskap, samt økonomi- og strategitjenester.

 – Det er en stor ære å bli valgt til å lede PA. Vi har en unik posisjon i markedet som vi skal bygge videre på. Vår kultur fremmer innovasjon og kreativitet, og jeg ser frem til å lede våre mangfoldige team av eksperter, sier Christian Norris.

PA Consulting er et internasjonalt konsulentselskap innen ledelses- og teknologirådgivning med over 4000 ansatte. Selskapet opererer globalt fra kontorer i Storbritannia, Irland, USA, Nederland og Norden, med 60 ansatte i Norge.